Pediatric and Pre-Natal Clinic at Walker Mill

Pediatric and Pre-Natal Clinic at Walker Mill

Tenant: Pediatric and Pre-Natal Clinic at Walker Mill

Client: Albrecht Construction Corporation

Consultant:
Spectrum Engineers, Inc. – mechanical/electrical/plumbing engineering

Description:
Symmetry First led the design for a major interior renovation of two existing and adjacent tenant spaces. The total square footage of the new combined tenant space is 4,578 square feet, inside a 39,340 square foot building shell.

The existing demising wall between the two existing tenant spaces was partially demolished to make way for a new staircase and ramp to connect the adjacent spaces, as the existing southern tenant space’s floor line is 1’-4” above the existing northern tenant space. The new staircase for staff use is located in the rear of the space and the ADA compliant ramp for patient use is conveniently located in the front of the space, both serving as access between the Pediatric Services area and the Prenatal Services area.

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook